PERSONAL TRAINING

Fitnessclub Friends4Life werkt nauw samen met onze buren van Personal Gym Punt Uit. Het team achter Punt Uit richt zich op personal training, small group training, crossfit en meer!

PERSONAL TRAINING

Mentaal en fysiek sterk in balans zijn heeft alles te maken met de wijze waarop je omgaat met je lichaam. Training, rust én voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Deze 3 elementen worden door Personal Gym Punt Uit afgestemd op de indvidu voor een optimaal resultaat. 20 tot 30 kg afvallen is niet de kunst, maar afvallen èn sterker worden dat is een ander verhaal!

Personal Gym Punt Uit staat garant voor: kwaliteit, deskundigheid en resultaatgerichte maximalisatie van uw kostbare tijd.

Optimaal resultaat in een rustig lichaam en geest!


SMALL GROUP TRAINING

De Smal-Group trainingen worden gegeven in een kleine groep van maximaal 6 personen.
Hierin word je intensief begeleid naar een gegarandeerd resultaat.

Er zijn verschillende groepen, variërend in niveau en doelstelling, zodat iedereen binnen zijn/haar mogelijkheden 100% resultaatgericht getraind wordt!


CONSULTS

Consults zijn er voor iedereen. Of je nu een beginner of gevorderd bent. Een consult houdt in dat er een trainingsschema en voedingsplan op maat voor jou geschreven wordt, voor jouw doelstelling! Tevens vindt er een ‘voor en na-evaluatie’ plaats, zodat we jouw behaalde doelen ook meetbaar kunnen maken!


OBESE INTENSE PROGRAM

OIP (Obese Intense Program) is een speciaal ingericht intensief programma ten behoeve van diegenen die lijden aan obesitas. Dit is een ‘life changing’ traject dat aangegaan wordt voor een langere periode, waarin de betrokkenen op fysiek-, voedings- en mentaal gebied door een vast team van specialisten intensief worden begeleid.

Obese intense traject: vanaf 4995,- voor 6 maanden.


CROSSFIT

Crossfit Punt Uit volgt het TDF trainingssysteem. Wij van Punt Uit hebben TDF ontwikkelt voor atleten die willen verbeteren.

Stuur ons een bericht dan kunnen we kijken hoeveel beter we jou kunnen maken!

Resultaten 2015 TDF programming

Lowlands Throwdown 2015 (BeNeLux kampioenschappen)

Leonie Henrich: Lowlands throwdown 3e
Sven Verheul: Lowlands Throwdown final 4e
Kevin Go: Lowlands Throwdown final 6e
Kristel Colak: Lowlands Throwdown 6e

tdf-1