Groepslessen

BBBB

...

Staat voor borst, buik, billen en benen en is een fitnessles waarin voornamelijk de nadruk wordt gelegd op de eerder genoemde lichaamsdelen. De les begint met een warming up en vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan welke zijn gesplitst in een spierversterkend en cardiovasculair gedeelte. Een les duurt circa 60 min.

Body Pump

...

Bodypump is een groepsfitness programma dat is ontwikkeld om de kracht en uithoudingsvermogen met behulp van gewichten die jezelf kan bepalen te verbeteren in de grote spiergroepen En daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Op muziek maak jij jezelf sterker strakker en fitter.

Cardio Fitboxing

Cardio Fitboxing

Deze les is ideaal om je grenzen op te zoeken en te verleggen. Met Cardio Fitboxing ga je aan de slag om je conditie te verbeteren. Ook werk je aan je uithoudingsvermogen, ontwikkel je meer kracht en is deze workout een goede vetverbrander!

Of je nou beginner of gevorderd bent, je niveau maakt helemaal niets uit. Jij bepaalt zelf hoeveel je geeft.

Circuittraining

...

Fitnessles waarin afhankelijk van de dag en groepsomvang 1 grote spiergroep centraal staat en verder wordt volgemaakt met een complementaire kleine spiergroep. De les bestaat uit 5 tot 8 oefeningen voor de grote spiergroep en 4 tot 6 voor de kleine spiergroep.

De oefening worden afgewerkt binnen een bepaald tijdsbestek (circa 30 tot 40 seconden). Een les duurt circa 60 minuten.

Dancefitness

...

In onze les verbrandt je calorieen terwijl je heerlijk danst op verchillende soorten muziek. Een uur lang hebben we lol met elkaar en werken we ondertussen hard aan onze conditie en coordinatie. De lessen zitten zo in elkaar dat iedereen mee kan doen,met of zonder danservaring.

Kick & Box

...

Een intensieve bokszakles waarbij je diverse boks- en traptechnieken leert. Zonder fysiek contact, Mijn bokszak trainingen zijn een super effectieve manier om spieren op te bouwen en je conditie te verbeteren. Je combineert zo wel boksen als kickboksen Waardoor je optimaal verbrandt en supersnel fit wordt. Hierbij leer je ook hoe je een fijnere motoriek krijgt met stoten/trappen/knieën.

Total shape

...

Total Shape les is een full body training. Elke les wordt je op diverse manieren uitgedaagd. Je werkt aan je algehele conditie, zowel cardio als spieruithoudingsvermogen. Oefeningen voor alle spiergroepen komen langs: rug, armen, buik, schouders, borst, billen en benen.

De Total shape les is voor iedereen toegankelijk. Je kunt de oefeningen op je eigen niveau uitvoeren.

Work-that-bottom

...

Fitnessles waarin voornamelijk de nadruk wordt gelegd op de bilspieren. De les begint met een warming up en vervolgens worden er verschillende oefeningen gedaan die zijn toegespitst op de bilspieren. Gaan de weg de les wordt de intensiteit van de oefeningen verhoogd, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende niveaus van de deelnemers. Een les duurt circa 60 min.

Yin Yoga

...

Tijdens de Yin yoga blijven we 3 tot 5 minuten in een houding en werken we onder andere aan het bindweefsel en de gewrichten. De spieren blijven zoveel als mogelijk ontspannen in de houding. De houdingen kunnen uitdagend zijn, omdat je je grens opzoekt. Jouw grensgebied is waar jouw fysieke en mentale groeimogelijkheid zit.

Videos